Dojemné VIDEO: Takhle se herci z Ordinace definitivně loučili se seriálem!

Ordinace v růžové zahradě má za sebou poslední klapku. 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. dubna 2021 21:40

Konec jedné éry. I tak by se dalo označit dění kolem divácky populárního seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, který má za sebou poslední klapku. Jak to vypadalo těsně před natočením posledního záběru, teď ukázali samotní herci!

Jak vás již server stars24.cz informoval, seriál Ordinace v růžové zahradě 2 má za sebou poslední klapku. Herečka Dana Morávková alias doktorka Zdena Suchá, teď zveřejnila video, které bylo pořízeno těsně před poslední klapkou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dana Morávková (@danamoravkovaofficial)

Video pořídila další hvězda Ordinace – herečka Ha Thanh Špetlíková, která hraje postavu sestřičky Tien. „Vždycky si říkám, že je mi blbý něco fotit, nebo točit, ale jak je pak člověk ve výsledku rád, že má zdokumentované takové chvíle. Mimochodem je to natočené těsně před ostrou klapkou,“ okomentovala pozadí videa jeho autorka.

Na krátké nahrávce je možné vidět řadu známých tváří seriálu, někteří herci přímo mávají na rozloučenou. Kromě Morávkové a Špetlíkové zachycuje například Báru Štěpánovou, Zladu Adamovskou nebo Jana Čenského. „To je jak z prvomájovýho průvodu,“ směje se herečka Jana Holcová alias Zita Drábová Hanáková.

O konci seriálu informovala televize Nova v druhé polovině listopadu 2020. Řadu fanoušků tím hodně zaskočila, Ordinace se totiž na obrazovkách držela více než 15 let. Nejvěrnější příznivci doufají, že televize své rozhodnutí ještě zvrátí, vzhledem k tomu, že už před měsícem oficiálně padla poslední klapka, je to ale velmi nepravděpodobné.

Témata: Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 Dana Morávková TV Nova