Chystá se hvězdná Výměna manželek: Stropnický, jeho partner Dan a osmičlenná domácnost!

Matěj Stropnický a jeho partner Dan, v pozadí pak zámek v Osečanech. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2021 16:22

Opravdu velice zajímavou podívanou slibuje za týden premiérová Výměna manželek. Místo "běžných" občanů tam tentokrát diváci uvidí jednu dobře známou tvář. O koho půjde?

Výměna manželek má mnoho věrných diváků, které však příští týden ve středu čeká opravdu výjimečná podívaná. Málokdy by totiž čekal, že se v této reality show objeví známý politik a herec v jedné osobě.

Pokud hádáte, že jde o Matěje Stropnického, máte to správně. Stačí se podívat na stránkách televize Nova, která pořad vysílá, do programu a zvolit datum středa 24. března. Najdete tam upoutávku na premiérovou epizodu.

„Jak si mladý bezdětný Dan, partner Matěje Stropnického, poradí v osmičlenné domácnosti, ve které je i malé miminko? Dokáže si zasloužilá matka Martina odpočinout na zámku, který prochází rekonstrukcí?“ stojí v krátkém textu.

Stropnický po vzoru tatínka koketoval s herectvím i politikou. Nejprve si v roce 2007 zahrál hlavní postavu vůdce loupežnické bandy Viléma ve filmu Máj, později byl několik let ve vedení Strany zelených.

Témata: Matěj Stropnický Daniel Krejčík Výměna manželek