Známý komik se vysmál Babišovi: Ministr všeho Bureš musí být pěkně nervózní!

Pavlásek, Lukáš

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. března 2021 16:00

Bavič a šoumen Lukáš Pavlásek sice působí jako "tydýt", který neumí do pěti napočítat, opak je ale pravdou! Poslední dobou se zaměřil na komentování politiky - samozřejmě svým specifickým způsobem!

Bavič Lukáš Pavlásek se sice nemůže věnovat živým stand-upům, přesto ale fanoušci o jeho specifický humor nejsou ochuzeni. Na sociálních sítích totiž opakovaně komentuje dění kolem koronavirové krize a práce české vlády.

Naposledy se například vysmál slovům premiéra Andreje Babiše o tom, že on sám se svých zaměstnanců na maturitu nikdy neptal. Podle komika to jasně vysvětluje některé postavy v současné vládě.

Nově Pavláska zaujal volební model agentury Kantar CZ pro Českou televizi. Podle něj by Babišovo ANO přeskočila koalice Pirátů a STAN. „Nejlepší krizový manažer všech dob, vynikající koordinátor pro očkování a ministr všeho Bureš musí být pěkně nervózní. Teď jsem četl, že v mu předvolebním průzkumu klesají preference tak, že bude za chvíli na třetím místě,“ směje se komik.

Zajímá ho také, jakou kartu tentokrát premiér vytáhne, aby se pokusil lidi opět dostat na svou stranu. „Co si asi vymyslí tentokrát? Novej domácí mazlíček už nezabere, únos taky ne… Můj tip: Čau lidi, právě sme s Monikou v naší domácí laboratoři v zahradním domečku v Průhonicích vynalezli lék na Covid,“ rýpnul si do stylu Babišovy komunikace bavič.

Témata: Lukáš Pavlásek Andrej Babiš