Sport jde stranou! Množí se reakce klubů na úmrtí v rodině hokejisty Vrány!

Petr Vrána

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2021 15:36

Český hokej v úterý paralyzovala smutná zpráva z Třince. V rodině kapitána Ocelářů Petra Vrány došlo k tragické události, podle dostupných informací zemřela jeho žena Lindsey. Kluby po celé zemi přejí útočníkovi hodně sil.

Úterní extraligový program byl neúplný, naneštěstí vinou tragédie v rodině třineckého kapitána Petra Vrány. Oceláři, kteří bojují o první místo v tabulce základní části, se dohodli se soupeřem z Litvínova na odložení utkání.

Severočeši vážili dlouhou cestu přes celou republiku, pro takové rozhodnutí ale pochopitelně měli pochopení. "Jsou chvíle, kdy musí jít sport stranou. Za celý klub vyjadřujeme upřímnou soustrast třineckému kapitánovi," uvedla Verva na twitteru.

Za celou extraligu, všechny účastníky a všechny fanoušky hokeje posíláme hodně sil do Třince a vyjadřujeme upřímnou soustrast. https://t.co/aSPbhgzmoQ

— Tipsport extraliga (@telhcz) March 2, 2021

Vzkaz do Třince poslali také zástupci pražské Sparty, se kterou se přitom Vrána před lety nerozešel úplně v dobrém. "Hodně síly, Petře! Prosíme o respektování soukromí kapitána Ocelářů," napsal klub z hlavního města.

Bez reakce nenechala smutnou událost ani samotná soutěž. "Za celou extraligu, všechny účastníky a všechny fanoušky hokeje posíláme hodně sil do Třince a vyjadřujeme upřímnou soustrast," stojí v příspěvku na profilu Tipsport extraligy. 

Témata: Petr Vrána Extraliga