Slunečná skončí! Nahradit by ji mohl nový seriál s plejádou známých jmen!

Eva Burešová s kolegyněmi ze Slunečné.

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. února 2021 8:28

I když patří Marek Lambora a Eva Burešová alias Janek a Týnka k divácky nejoblíbenějším seriálovým dvojicím, brzy všemu může být konec! Podle ředitelky obsahu televize Prima Lenky Hornové totiž seriál Slunečná skončí!

Když se před rokem objevil na televizních obrazovkách seriál Slunečná, vyvolal velký zájem! Ihned sesadil z prvních příček diváky milovanou Ordinaci v růžové zahradě.

Tvůrci Ordinace před časem ohlásili, že seriál už brzy skončí. Jak se ale zdá, Slunečná by na tom mohla být podobně! „Ať se vám to líbí, nebo ne, Slunečná skončí. Nechceme jít cestou nikdy nekončících seriálů,“ uvedla pro časopis Vlasta Hornová.

Kdy přesně by se tak mělo stát ale neuvedla. „Může to mít sto šedesát dílů, ale musí to mít začátek, prostředek a konec. Takže pracujeme na tom, co nahradí Slunečnou,“ dodala ředitelka obsahu televize Prima.

O tom, kdy by měl konec Slunečné přijít, zatím nechce mluvit ani tiskové oddělení Primy. „V tuto chvíli se k tomu nechceme vyjadřovat,“ uvedl pro Aha! Josef Ducký. Podle serveru by ale mohl Slunečnou nahradit seriál Hvězdy nad hlavou, ve kterém si zahráli Tereza Kostková, Roman Zach, Roman Vojtek, Veronika Žilková, Bolek Polívka nebo Pavel Zedníček.

Témata: seriál Slunečná TV Prima Eva Burešová Marek Lambora