Na populární Prostřeno se můžete těšit i v příštím týdnu, kdy se zasedne ke stolu nová sestava ze středních Čech. Tvůrci si pro pětici amatérských kuchařů přichystali zapeklitý úkol týdne.
Prostřeno se v příštím týdnu přestěhuje z Olomouckého do Středočeského kraje, odkud se již tradičně přihlásila pětice amatérských kuchařů. Co si pro ně tvůrci přichystali?
Úkolem týdne bude amuse-bouche. Pod tímto termínem se skrývá menší předkrm v podobě jednohubky. Francouzské slovní spojení se dá volně přeložit jako "pobavit svá ústa".
Někdo to vezme hodně doslovně a připraví celou variaci jednohubek, jiní budou přece jen originálnější. Těšit se můžete na Kláru, Patrika, Blanku a dva Tomáše.
Z jednotlivých menu zaujme třeba vepřové maso na víně s bramborovým pyré, roastbeef, opilý závin, hovězí maso se švestkovou omáčkou s perníkem či tatranské kuře.
Témata: Prostřeno