Babišův syn se opět ozval: Novinářům je vděčný, že mohl promluvit!

Takhle si Andrej Babiš ml. podle jeho otce užíval na Krymu! 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2021 13:19 | Aktualizováno: 5. února 2021 22:04

Andrej Babiš má kromě dvou dětí se současnou manželkou Monikou ještě dva starší potomky z předchozího vztahu. Z nich je slavný především syn Andrej, který pobývá ve Švýcarsku. V těchto dnech byl opět ve spojení s novináři. Co prozradil?

Andrej Babiš mladší byl vypátrán novináři ve Švýcarsku před více než dvěma lety kvůli roli v kauze Čapí hnízdo. Jeho otec, český premiér za hnutí ANO, se za ním následně vydal. Výsledkem bylo to, že se syn předsedy vlády odmlčel.

Nyní byl kontaktován znovu a kupodivu se dal s novináři do řeči. Mimo jiné jim prozradil, že se mu daří dobře, i když se celé dny nudí. To je podle všeho způsobeno opatřeními proti šíření koronaviru.

Babiš mladší se také vrátil k prvnímu rozhovoru s médii. „Necítil jsem se pod tlakem. Naopak, se mi ulevilo, že jsem to mohl někomu říct. Můžu potvrdit, že jsem byl během našeho skrytého rozhovoru upřímný,“ řekl serveru Neovlivní.cz.

Ke vztahu s otcem pak dodal, že se delší dobu neviděli. Poslední setkání se stále datuje k výše zmíněné návštěvě premiéra ve Švýcarsku.

Témata: Andrej Babiš ml.