Hlava medúzy: Pohled do zákulisí natáčení! Jací jsou herci a filmaři?

Jitka Čvančarová hraje v seriálu Hlava medúzy kriminalistku. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. února 2021 11:10

Pokud se díváte na seriál Hlava medúzy, možná jste poznali některá místa, kde se natáčelo. Pohled do zákulisí natáčení přinesla facebooková diskuze na stránkách ČT. Jací jsou herci a filmaři při osobním setkání?

S detektivními seriály se v posledních letech roztrhl pytel, což platí i pro novou kriminálku Hlava medúzy, která právě běží na České televizi. V době sociálních sítí prakticky ihned vidíme, jakou odezvu vyvolává u diváků.

Mnoho z nich dává najevo, že se podle jejich názoru tak úplně nepovedla, přesto i takové lidi jistě zajímá pohled do zákulisí natáčení, který ve facebookové diskuzi nabídl jeden z uživatelů. Byl totiž u toho, když se točila pondělní epizoda.

Pan Bohumil S. se pochlubil, že se točilo v jeho domě v malebné Kamenné čtvrti v Brně. „Z osobní zkušenosti mohu potvrdit, že Renč i Čvančarová byli na place milí a přátelští, a oslovovali mě familiárně ‚pane domácí‘,“ uvedl s tím, že díl vznikl v březnu krátce před začátkem pandemie.

„Prostě skály, voda, les producenty uchvátili. Díl se jmenuje ‚Dům na konci ulice‘, což je v souladu se skutečností, avšak není už realitou ‚smrt seniorky, která bydlela na konci vesnice‘, jak uvádí ČT. Je to totiž u nás v Brně-střed, ne na konci žádné vesnice,“ dodal.

Témata: seriál Hlava medúzy Česká televize Brno