Slovensko se baví neuvěřitelným případem! Češka uspokojovala zloděje na benzince!

Policie SR, ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

28. ledna 2021 21:35

Bizarní, ale účinnou metodu zvolila žena, která ve středu zadržela lupiče na bratislavské benzínce. Když na místo zločinu na dálničním tahu protínajícím bratislavské sídliště Petržalka dorazila přivolaná policejní hlídka, zjistila v jedné místnosti podezřelého muže, kterému poskytovala erotické služby mladá žena.

Muž podle policie přišel na benzínku a požadoval peníze. Dokonce zaútočil pěstmi na zaměstnance, kterému se však podařilo utéci a lupiče na benzínce zamkl. "Policie neupřesnila, kde se tam vzala žena, která muže do příchodu policistů zdržela poskytováním sexuálních služeb," dodal deník Pravda.

Policejní komuniké se zmínilo už jen o tom, že lupič se nechtěl nechat zadržet, a tak hlídka musela použít donucovací prostředky, než jej odvedla na oddělení. Zaměstnance benzínky museli odvézt do nemocnice k ošetření.

Orálního uspokojení k zdržení lupiče, čtyřiadvacetiletého Srba, využila podle televize Joj a jejího serveru Noviny.sk šestatřicetiletá Češka, která se za dosud neupřesněných okolností dostala dovnitř benzínky. Každopádně policisté našli tuto dvojici polonahou na podlaze. "Údajně první ženina slova zněla: 'Seberte ho, už nemůžu'," napsal server. Zatím podle něj zůstává záhadou, proč se žena rozhodla zdržet lupiče z hrdinství, ze strachu či za úplatu.

Každopádně dění na benzince ve slovenské metropoli upoutalo i britský bulvární tisk, který informace převzal právě s odvoláním na Noviny.sk.

Témata: Benzinky Slovensko