Petra Plemlová: Po odvysílání šla mezi lidi a vysvětlila své činy!

Petra Plemlová v pořadu Milionář mezi námi.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2021 19:20

Nebojácná Petra Plemlová ukázala po odvysílání páteční epizody Milionáře mezi námi, že nemá problém si vyslechnout jiné názory. Naopak se lidem na sociální síti pokusila vysvětlit své postoje.

Jak už vás stars24.cz informoval, v pořadu Milionář mezi námi se tento týden ukázala podnikatelka Petra Plemlová. Ta měla dokonce takovou odvahu, že po odvysílání se pustila na sociálních sítích do debaty s lidmi, přičemž někteří vyslovili názor, že předchozí účastníci byli štědřejší.

Ona nijak nezastírala, že je to pravda. „Ano, nedala jsem tolik, jako lidé s miliardovými obraty. Ale zase ne desetkrát méně,“ napsala na facebookovém profilu televize Prima, kde si přečetla i spoustu chvály.

„Stejně jsem nejvíce hrdá na to, že jsem dala ostatním příklad a věřím, že se jim nakonec penízek nashromáždí dost a dost, že každý z nás ještě nějakou tu stovku, tisícovku pošle. Bohužel my podnikatelé nezvládneme řešit všechny problémy státu. Můžeme jen občas pomoci, když nám něco zůstane po zaplacení daní a jiných srandiček,“ vysvětlila.

„Po pravdě, když přišel Covid, tak první myšlenka byla, hmm to budou holky rády, že jsem rozdávala penízky a teď nás zavřou a budou bez výplat… ufff, že to dobře dopadlo. Nejsem to jen já, jsou to i mí zaměstnanci. Rozdávat je snadné, ale i moje děvčata, často samoživitelky si zaslouží vánoční odměny a třeba trochu lepší stroje, vybavení,“ dodala Plemlová.

Témata: Petra Plemlová Milionář mezi námi TV Prima