Hlava medúzy s Jitkou Čvančarovou: Diváci už mají v jedné věci jasno!

Jitka Čvančarová hraje v seriálu Hlava medúzy kriminalistku.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2021 8:56

Se začátkem nového kalendářního roku nastal čas na televizní premiéry. Na ČT nejde jen o minisérii Božena, ale také o nový detektivní seriál Hlava medúzy. Kriminalistku v něm hraje Jitka Čvančarová.

Na recenze nového seriálu Hlava medúzy je ještě brzy, Česká televize teprve včera odvysílala první epizodu kriminálky z dílny Filipa Renče s Jitkou Čvančarovou v hlavní roli. V jedné věci už má ale mnoho televizních diváků jasno.

„Jitka Čvančarová se na roli nehodí. Působí v té roli podivně, podle mě to bylo šlápnutí vedle. Teď už opravdu může hrát kriminalistu každý, nic ve zlém,“ stojí v komentářích k úvodnímu dílu na facebookových stránkách veřejnoprávní televize. Spousta lidí ale seriálu dá ještě šanci.

Celkem má mít osm epizod, jejichž příběhy jsou podle režiséra kombinací skutečných kriminálních případů a fikce autorů v čele s autorem scénáře Peterem Hudským, který dříve pracoval na třech sériích Labyrintu.

Ten natočil Jiří Strach, který si v Hlavě medúzy zahrál. Není překvapením, že v jednom z dílů vystupuje jako režisér, během natáčení westernového filmu ovšem dojde k vraždě.

Témata: seriál Hlava medúzy Jitka Čvančarová Česká televize