Natálka a František to zkusí dál! Kdo ze Svatby na první pohled to naopak vzdal?

Radek Stöber se Simonou

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2020 10:10

Sociální experiment v podobě televizní reality show Svatba na první pohled měl dokázat, že odborníci jsou schopni dát dohromady páry, které se nerozejdou. Minimálně v jednom případě se to ale nepotvrdilo.

Z velkého finále reality show Svatba na první pohled jsme vás již informovali o osudu prvního představeného páru. Natálka a František se rozhodli, že spolu půjdou životem dál, ačkoliv to zprvu na idylu rozhodně nevypadalo.

Optimisticky se nevyvíjel ani vztah Simony a Radka, který byl navíc nařčen z toho, že je najatým hercem, což musel následně vysvětlovat. Nakonec by byl možná opravdu rád, kdyby šlo o sehrané divadlo. Partnerka mu totiž dala košem. Jak to vysvětlila?

„Mrzí mě, že kamarádská rovina se u mě nepřehoupla v mileneckou, a nezměnilo se nic na tom, že tě mám ráda jako kamaráda. Mezi námi jsou rozdíly, které by v dlouhodobém horizontu nefungovaly. Promiň,“ omlouvala se mu Simona.

Radek si přál pokračování vztahu, ale celou záležitost vzal statečně. „Chtěl jsem, aby to skončilo opačně, to je jasné, ale ona v mém srdci už bude navždy. Za všechno, co mi Simona ukázala, jsem si ji zamiloval. Udělala pro mě za ten měsíc víc než někteří lidi za celý život,“ konstatoval.

Témata: Svatba na první pohled TV Nova