Smutná Markéta Hrubešová: Pohroma pár dní před Vánocemi!

Markéta Hrubešová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. prosince 2020 12:20 | Aktualizováno: 13. prosince 2020 10:06

Markéta Hrubešová má krátce před vánočními svátky hlavu plnou starostí! Herečka, kuchařka a moderátorka v jedné osobě, se teď na nějakou dobu nemůže věnovat tomu, co má opravdu ráda!

Markéta Hrubešová se dávno nevěnuje jen herectví. Proslavila se sice rolí ve filmu Oznamuje se láskám vašim, kde hrála po boku Lukáše Vaculíka, dnes se ale více věnuje jídlu, vaření a moderování různých kuchařských akcí. Dokonce má na svém kontě i několik kuchařek!

Je jasné, že před Vánocemi, kdy se i ti, kteří přes rok v kuchyni příliš neohřejí, věnují pečení cukroví, má Markéta hromadu práce. Jenže ji sotva dva týdny před Štědrým dnem postihla pořádná katastrofa!

„Když nejde o život.. dál to znáte. Tímhle heslem se řídím celý život. A tak mě nějaký prasklý odpad v kuchyni, rozbouřená podlaha, zničená plovoučka a rozřezaná kuchyňská linka nemůžou rozhodit,“ posteskla si herečka, která kvůli havárii přišla o místo na práci. Nemůže tak péct ani vařit pro svou rodinu.

Naštěstí se z toho ale nehroutí a vše bere s nadhledem. „Já jen, že člověku dojde, že i takové maličkosti jako uvařit si čaj, by si měl vážit. Přeji vám jen fungující odpady, spoje a spotřebiče,“ popřála všem na instagramu Markéta Hrubešová.

Témata: Markéta Hrubešová Vánoce