Roman Prymula jasně vede! Je populárnější než zpěváci!

Roman Prymula 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. prosince 2020 11:13

Zájem Čechů o populární osobnosti roku 2020 je jasný. Žebříček nejhledanějších jmen roku ovládl exministr zdravotnictví Roman Prymula. Strčil tak do kapsy například i zpěváky.

Jak už stars24.cz informoval, letošní rok se nesl zejména ve znamení vyhledávání expertů. První tři příčky totiž ovládli odborníci, což je nezvyklé. O to více, o to více, že sportovce bychom letos v žebříčku hledali marně.

Zatímco v roce 2018 českému vyhledávání kralovala Ester Ledecká a loni nepřekvapivě Karel Gott, letos si první místo odnáší Roman Prymula. Na druhém místě se nachází jeho kolega exministr Adam Vojtěch a třetím je parazitolog Jaroslav Flegr.

Kazma, který se letos dostal do žebříčku pravděpodobně díky populárnímu hledání zakopaného auta, ovládl čtvrtou pozici, a většinu zbývajících si rozebrali muzikanti.

Najdeme mezi nimi například Moniku Bagárovou nebo Víta Starého, ale nechybí ani třeba Jordan Haj. Sportovci letos neuspěli, v TOP 10 není ani jeden. Pravděpodobně ale možná proto, že sport letos kvůli epidemii příliš prostoru nedostal.

Témata: Roman Prymula Google