Prostřeno šokuje: Nečekané odhalení o jedné ze soutěžících! Co prý dělala?

Sandy se přihlásila do Prostřena.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. prosince 2020 9:10 | Aktualizováno: 12. prosince 2020 13:07

Prostřeno má stále spoustu diváků, pro které je tento týden velkým tématem soutěžící Sandy. Na sociálních sítích se totiž intenzivně řeší její minulost. Na co fanoušci přišli?

Prostřeno přináší zajímavé situace i díky tomu, že se do něj může přihlásit každý, což se v tomto týdnu opět potvrdilo. Mezi soutěžícími z Moravskoslezského kraje se totiž objevila jistá Sandy. Televizním divákům se podařilo odhalit jedno pikantní tajemství z jejího soukromí.

Dvojnásobná maminka má pro účast v soutěži amatérských kuchařů dobrou průpravu. Jak stojí na webových stránkách Primy, vystudovala totiž střední odbornou školu obor kuchař-číšník a pracovala jako servírka. Údajně to ale nebylo její jediné povolání.

Vyplývá to z komentářů na sociálních sítích. „Už se těším na zejtřek, jak se bude Sandy ksichtit. Co jsem koukal na servery s jejíma videama, tak tam se teda neksichtí u ničeho. A že tam má v puse hodně věcí,“ napsal jeden z fanoušků.

V diskuzi je poté jiným výrazem jasně uvedeno, že Sandy se prý živila jako herečka ve filmech pro dospělé. Pokud je to pravda, ani to jí samozřejmě nijak nediskredituje z účasti v Prostřenu.

Témata: Prostřeno