Vzdor diváků kvůli pokračování Ordinace pokračuje! Jak se jim daří?

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 19:45

Velkou nevoli způsobilo nedávné oznámení o chystaném konci oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě. Dokonce vzniklo několik petic, jejichž prostřednictvím lidé bojují za pokračování projektu. Jak se jim daří?

Již uplynul nějaký čas od chvíle, kdy televize Nova přišla s nečekaným oznámením. Po více než patnácti letech na obrazovkách se blíží loučení seriálu Ordinace v růžové zahradě. Tvůrci nyní pracují na velkém finále pro rok 2021.

Jak vás stars24.cz informoval, zpráva zaskočila herce i televizní diváky, které Jan Čenský vyzval k iniciativě ve prospěch pokračování populárního seriálu. Vznikly hned dvě petice s tímto tématem, obě jsou k dohledání na webu petice.com.

O něco úspěšnější je petice s názvem "Zachraňme ORDINACI", jejíž autoři již sehnali téměř pět tisíc podpisů. Pod arch "Nepřejeme si konec Ordinace" se podepsalo zhruba 2900 lidí.

Tyto hodnoty by se ovšem neměly přeceňovat. Sledovanost vlajkové lodi televize Nova se mnohdy pohybovala na hranici jednoho milionu diváků. To je celkem velký nepoměr. Tak uvidíme... 

Témata: Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 TV Nova