Karlos Vémola: Podivné kšefty s exotickými zvířaty!

Karlos Vémola 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 10:22

Karlos Vémola je osoba, kterou jedni milují a druzí nenávidí. Proto se nejspíš liší i názor těchto dvou skupin na podivné kšefty s exotickými zvířaty, které zápasník rozjel prostřednictvím sociálních sítí.

Karlos Vémola se díky zápasům MMA vyprofiloval ve velice zajímavou, leč kontroverzní postavu. Této pověsti jistě nepomohl jedním z nejnovějších příspěvků na svém instagramovém profilu. Co jeho prostřednictvím propaguje?

O zápasníkovi je známo, že má slabost pro exotická zvířata, několik z nich má i doma. Zmínit můžeme např. žraloky nebo krokodýly. Nedávno si navíc osvojil lvici Elsu, kterou údajně někdo vyhodil.

Právě s tou nyní pózuje na fotografii na sociální síti, ke které napsal následující. „Pokud máte zájem o návštěvu Vémolandu, a současně tak podpořit Zoo Plasy, kontaktujte mě,“ napsal fighter a připojil kontakt, na kterém je k dispozici.

Lidé by ale měli vědět jednu věc, zadarmo to rozhodně nebude. Vémola si svých „služeb“ váží na rovných deset tisíc korun. Je tedy otázkou, kolik zájemců se doopravdy najde.

Témata: Karlos Vémola