Alena Schillerová radí Čechům s vánočními dárky: Co doporučuje?

Alena Schillerová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. prosince 2020 15:20

Spousta z nás si ráda nechá poradit, když jde o pořizování vánočních dárků. Se svým tipem letos přispěla do debaty také ministryně financí Alena Schillerová. Co lidem doporučuje?

Vánoce se neúprosně blíží, Štědrý den v kalendáři najdete od zítřka za čtrnáct dní. Obchody se otevřely teprve před několika dny, čehož mnozí lidé samozřejmě využili, aby pořídili dárky pro své nejbližší.

Ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) však občanům doporučuje koupi něčeho, co v regálech běžných obchodů opravdu nenajdou. Zveřejnila k tomu dokonce krátké video na svém twitterovém profilu.

Stále nevíte, co k Vánocům? Dluhopis Republiky jako vánoční dárek nejen potěší, ale i zhodnotí vaše úspory. Na dárkové certifikáty už ale nezbývá příliš času. Pro více informací koukněte na video ⤵️ pic.twitter.com/qinfSfLGVU

— Alena Schillerová (@alenaschillerov) December 8, 2020

„Vánoce jsou za dveřmi, a tak mnozí z vás jistě přemýšlí o tom, co svým blízkým dát pod stromeček. Pokud ještě nevíte, mám pro vás tip. Nebojte se, nejsou to ponožky, ale Dluhopis Republiky. Jednak můžete zhodnotit úspory a ještě potěšit své blízké,“ říká v úvodních vteřinách.

Podle Schillerové jde o chytrý dárek, který obdarovaného jen tak neomrzí. Je však jasné, že řadu lidí by takový dluhopis pod stromečkem nejspíš moc nepotěšil.

Témata: Alena Schillerová dluhopisy