Svatbu na první pohled prohlédli diváci? Jsou to herci, zní ze všech stran!

Svatba na první pohled dala dohromady třeba Natálii a Františka.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. listopadu 2020 14:26 | Aktualizováno: 30. listopadu 2020 22:00

Televizní diváci jsou velice pozorní a umí si na pořady udělat svůj vlastní názor. Platí to i v případě nové reality show Svatba na první pohled. Podle některých disktujících na sociálních sítích se v ní objevují herci.

Zhruba před měsícem jsme vás informovali, že Nova zkouší štěstí po vzoru Výměny manželek s další reality show. Ve Svatbě na první pohled se dle popisu pořadu nezadaní odvážlivci poprvé setkají se svým budoucím životním partnerem až před oltářem. Výběr přenechali odborníkům z oboru psychologie a biologie.

Jenže někteří diváci odmítají hrát s televizí tuto hru, protože nevěří, že jde opravdu o běžné občany z lidu. Mnozí přitom dávají najevo, že koncept pořadu jim jinak přijde dobrý. „Prostě herci no! Škoda, že to není fakt reálný, ale opět nasazený lidi!“ píše divačka.

Jako důkaz jedna z diskutujících předkládá tvrzení, že účastníka reality show viděl v jiném pořadu. „Prý tento týpek hraje i v jiných reality show… Pak to tedy vysvětluje vše,“ napsala. Jiný uživatel facebooku přispěl do debaty vyjádřením, že v originální anglické verzi údajně herci opravdu byli.

Lidé už zpochybňují i existenci expertů, kteří páry dávají dohromady. „Já vám nevím, ale teda ti tři ‚odborníci‘ evidentně nevybrali ani jeden normální pár. Za mě by měli vrátit diplom, pokud ho teda mají a nejsou to taky najatí herci,“ konstatovala jedna z fanynek.

Témata: Svatba na první pohled TV Nova