Prostřeno: Končím, nemám na to, šokoval štáb soutěžící Pepa!

Prostřeno, ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. listopadu 2020 10:16 | Aktualizováno: 28. listopadu 2020 10:44

Amatérská kuchařská soutěž Prostřeno není jen o vaření, ale také o zvládání emocí. Někdy stres před televizními kamerami nezvládá. Vyprávět by o tom mohl soutěžící Pepa. Co se mu přihodilo?

V pořadu Prostřeno už byli diváci svědky několika psychických kolapsů. Šestapadesátiletý řemeslník Josef se do pořadu přihlásil sám, protože si chtěl vyzkoušet něco nového. Sázka na české dobroty ale nešla úplně podle plánu.

Během vaření totiž sáhl po alkoholu a začaly pracovat nervy. V momentě, kdy se mu v hrnci začala připalovat cibule, soutěžící vybuchl. „Tohle se mi ty vo*e v životě nestalo. Se*u na to, končím. Dám si ještě pivo, napiju se. Tohle netoč, končím,“ naštval se.

Po chvíli se uklidnil a naznačil, že přihláškou do soutěže možná přecenil své síly. „Omlouvám se těm lidem, kteří to dokázali. Byl jsem suverén, bohužel, není to tak. Doufám, že to vezmou, jestli ne, tak ať mě pošlou někam. Je mi to už jedno, prostě končím, nemám na to,“ dodal.

S případnou výhrou měl přitom Pepa bohulibé úmysly. Část peněz by sice použil na zařízení vlastního bytu, polovinu ale chtěl dát na charitu na nemocné děti.

Témata: Prostřeno televize jídlo