Naprosto nečekané oznámení! Ordinace v růžové zahradě KONČÍ!

Herci ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. listopadu 2020 15:00

Televizní diváci přijdou o jednu z největších stálic programů tuzemských stanic. Nova dnes oznámila, že Ordinace v růžové zahradě se dočká už jen několika posledních premiérových dílů.

Nova dnes na webových stránkách přišla s nečekaným oznámením. Po více než patnácti letech na obrazovkách se blíží loučení seriálu Ordinace v růžové zahradě. Tvůrci nyní pracují na velkém finále pro rok 2021.

Ředitelka výroby stanice uvedla, že jde o emotivní záležitost. „Pokud si nějaký pořad udrží své místo v hlavním vysílacím čase po více než 15 let a navíc se vysílá po dvou epizodách v týdnu, je to zkrátka fenomén, který jen tak nezmizí,“ uvedla Monika Hasmanová.

Televize se pochopitelně nezapomněla pochlubit impozantními čísly. Seriál podle statistik zasáhl 8,9 milionu českých diváků, odvysíláno bylo 730 000 minut. Další ještě přibydou v následujícím roce.

„Ještě neříkáme poslední slovo a máme nachystanou nabitou sezónu, která v roce 2021 přinese nespočet dramatických situací, napětí, láskyplné momenty a okamžiky plné emocí v dávce, kterou ještě diváci nezažili. Těšíme se na to a chceme si to spolu s diváky opravdu užít,“ dodala Hasmanová.

Témata: Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 TV Nova