Natálka a František: První pár ze Svatby na první pohled si moc nerozumí!

Svatba na první pohled dala dohromady Natálii a Františka.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. listopadu 2020 13:36

V pořadu Svatba na první pohled dávají manželské páry dohromady odborníci, zatím to ale vypadá, že i oni se mohou zmýlit. Hned první dvojice si totiž moc nerozumí. Jak dopadly líbánky Natálie a Františka?

Nová reality show Svatba na první pohled dala dohromady již tři páry, celé to ale odstartovali Natálie a František. Po sňatku pochopitelně musela následovat svatební cesta, novomanželé vyrazili na ostrov Zanzibar.

Jenže věci zatím nejdou podle plánu, navzdory tomu, že je spojili odborníci. František přiznal, že si společně strávený čas moc neužívají a teprve k sobě hledají cestu. „Franta se mě i ptal, co má udělat, ale já to sama nevím,“ svěřila se jeho žena.

Svatební cesta zkrátka vůbec nedopadla podle představ, navíc ji zakončila hádka na pražském letišti. Natálie se za ni později omluvila s tím, že zvolila špatná slova. Jenže její manžel si nebral servítky.

„Musím říct, že začínám být nasranej, protože tvoje hláška, že při představě, že měla přeskočit jiskra, se ti chce blejt, to už mě docela uráží,“ konstatoval upřímně.

Témata: Svatba na první pohled TV Nova