Svíčka za tragicky zesnulou Ninu (†24): Kolegové si připomněli, jaká byla!

Pohřešovaná Nina na fotografii, která kolovala po sítích.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. listopadu 2020 18:12

Tragicky vyvrcholilo v pondělí pátrání po čtyřiadvacetileté Nině. Již o den později se konali první pietní akce, při které si kolegové z organizace YMCA připomněli, jaká byla.

Od úterý víme, že čtyřiadvacetiletá Nina, po které od pátku pátrali její příbuzní a následně i policisté, zemřela násilnou smrtí. Česká pobočka organizace YMCA uspořádala pietní akci Svíčka za Ninu.

„Zapalme ve svých domovech svíčku, zazpívejme si píseň, vzpomeňme na její krásný úsměv. V modlitbách mysleme na rodinu a všechny, kteří Ninu milovali. Kéž jsou naše srdce naplněna Božím pokojem,“ vyzvali její zástupci.

Podle nich byla Nina jedinečnou osobou. „Veselá, laskavá, spontánní, bezprostřední, talentovaná, obětavá… a mnoho dalších vlastností, které bychom mohli přisoudit Nině, která nás navždy opustila,“ píše se ve facebookovém příspěvku.

„Bude nám chybět a prázdné místo po ní se nikdy úplně nezacelí. Vy, kdo jste Ninu znali, ho ale můžete vyplnit vzpomínkami na ni. Neexistuje jednoduchý způsob, jak se s touto tragédií vyrovnat. Ale začněme tím, že se opřeme jedni o druhé a společně opět najdeme sílu jít dál,“ dodala česká YMCA.

Témata: vražda Niny (listopad 2020) organizace YMCA Praha