Pavlína Lubojazky nemá klid: Jsi nepřející, ufňukaná, sobecká, rozmazlená nána, zuří Češi

MasterChef 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. listopadu 2020 12:35

Kritika sípající se na hlavu Pavlíny Lubojatzky (25) nekončí ani po skončení show MasterChef! Drobná kuchařka proti sobě poštvala diváky svým vyjádřením těsně po skončení finále i tím, že pořad a jeho vítěze na sociálních sítích úplně ignoruje!

Pavlína Lubojatzky, které v MaterChefovi nikdo neřekl jinak než Pavlínka, byla kontroverzní postavou už od začátku – fanoušci ji buď milovali, nebo nenáviděli. Nic mezi tím. Ona sama přiznala, že dala výpověď, aby se mohla soustředit na přípravu v soutěži. Vše od začátku vsadila na jednu kartu a zůstala tak finančně závislá na svém manželovi.

Přes veškerou její snahu se ale vítězem čtvrté řady stal Roman Staša, kterého si Pavlína paradoxně do finále k sobě přála. Sama před finále přiznala, že si myslí, že si ho „namaže na chleba“. To se ale nestalo a Pavlínka to doslova obrečela.

„Je to hrozně smutný. Úplně mě to hrozně bolí. Bolí mě to, že jsem nevyhrála já,“ uplakaným hlasem vysvětlovala do kamery. Její bezprostřední reakce ještě víc podráždila její kritiky.

„Ježíš, ta bude na praškách. Nezklamala, fňukat umí stejně jak v prvním díle,“ nešetří ji diskutující na facebookové stránce pořadu MasteChef. „Nepřející, ufňukaná, sobecká, rozmazlená nána... Už dlouho jsem takovou pipku neviděl a asi nikdy už neuvidím... Unikát,“ kroutí hlavou divák Jiří.

„Chápu, že to člověka mrzí, ale tohle.. Nemůžu posoudit, jak vařila nejsem žádný znalec, ale já osobně jí to nepřála už jen proto, jak je sobecká. Jiný odešli zklamání, ale přáli to těm, co zůstali a byli vděční za zkušenost. A tahle jen píská samý já, já, já a já,“ kritizuje Pavlínku fanynka pořadu Nicoll.

Někteří si myslí, že je i přes její nepopiratelné schopnosti dobře, že nevyhrála. „Něco na tom bude, kdyby jí vyřadili dřív, tak by to vzala lépe. Ale je na ní vidět, jak je z toho nešťastná a na sesypání, myslím si, že je stres k tomu patří a jako vítězka by práci v restauraci nezvládla, takže je možná i dobře, že to nevyhrála..,“ píše Adriana.

Dalším se nelíbí, že se zachovala nesportovně a nepogratulovala vítězi. „To všichni víme, že je z toho v prd...Ale opravdu je slušnost pogratulovat druhému a uznat, že vyhrál ten lepší!“ vzkazuje Pavlínce Kateřina. „Všichni na instagramu mají fotky a gratulace jak to byla skvělá zkušenost a pavlína tomu nevěnovala ani jednu fotku,ani jedno story. Asi se stydí,“ myslí si Veronika.

Podle kritiků je Pavlínka prostě sobecká, ukňouraná a rozmazlená. A v některých komentářích jí opravdu nešetří. „Pavlíno ty jsi spratek rozmazlenej. Jako rodič bych se styděla že mám takový dospělý, ufňukaný dítě.... Jejímu manželovi s se divím, že má vedle sebe takový pako… A TV NOVA? Ty jí tam nechali hlavně pro sledovanost...Jde vidět, že tahle soutěž není až tak férová¨,“ píše naštvaná divačka Helenka.

Témata: Pavlína Lubojatzky Roman Staša MasterChef