Poslední píseň Karla Gotta: Poslechněte si dojemný song Vánoční!

Poslední píseň Karla Gotta se jmenuje Vánoční 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. listopadu 2020 11:41

Fanoušci zesnulého Karla Gotta se konečně dočkali! Dnes byla zveřejněna poslední píseň, na které mistr pracoval ještě před svou smrtí. za pár hodin od premiéry klip viděly desetitisíce lidí!

Jak vás již server stars24.cz informoval, zpěvák Karel Gott před smrtí připravil pro své fanoušky veliké překvapení. Už před dvěma lety společně se skupinou Kryštof v čele s Richardem Krajčem nahráli píseň Vánoční. Režie se ujala Karin Krajčo Babinská.

Klip byl zveřejněn ve čtvrtek 5. listopadu a za pouhé dvě hodiny už jej vidělo více než 107 tisíc lidí. Ve videu k písni se objevila řada známých tváří jako jsou Iva Janžurová, Dana Batulková či Alois Švehlík a Pavel Rímský.

„Píseň spolu natáčeli v lednu 2019 a domluvili jsme se, že ji pustíme do světa až letos před Vánocemi, protože vánoční písně a Karel Gott k sobě prostě patří. Chtěli jsme vám dopřát pocit, že je Karel s námi i o těch letošních Vánocích. Věřím, že se vám bude píseň líbit, stejně jako se líbila nám už od prvního poslechu,“ uvedla ještě před zveřejněním songu na sociálních sítích Ivana Gottová. „Věřím, že v těchto pochmurných nelehkých časech vám píseň i klip pohladí duši a pozvednou náladu,“ dodala vdova po zpěvákovi.

Z výsledku jsou blízcí Karla Gotta nadšení. „Milá Karinko a Ríšo, píseň je krásná a klip velmi dojemný! Velká gratulace! Věřím, že “Vánoční” bude mít ohromný úspěch a lidi v této době potěší. Také věřím, že naši milovaní Andělé jsou stále při nás,“ píše se na facebooku zpěváka, prostřednictvím kterého je rodina zpěváka dodnes v kontaktu s fanoušky.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Richard Krajčo Karin Krajčo Babinská Skupina Kryštof