Dusno v rodině: Exmanželka Romana Vojtka poslala vzkaz jeho těhotné ženě!

Roman Vojtek 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. listopadu 2020 16:01 | Aktualizováno: 4. listopadu 2020 22:06

V rodině Romana Vojtka to vře! Hercova exmanželka Tereza se pustila nejen do Vojtka, ale i do jeho stávající ženy Petry, kterou za pár dní čeká porod. Nelíbí se jí totiž, jak Petra na sociálních sítích mluví o jejích dětech.

Jak vás již server stars24.cz informoval, herec Roman Vojtek se nakazil koronavirem. Kvůli tomu se od něj jeho manželka Petra, která je v devátém měsíci, na čas musela odstěhovat. Nastávající tatínek se nakazil od Benedikta a Edity - svých dětí z prvního manželství.

„Já to čapnul od dětí, které, jak jsme zjistili, se bohužel nakazily díky nezodpovědnosti a laxnímu přístupu. Máme nouzový stav, všichni víme, co to znamená a obnáší, ale jsou lidé, kteří se dál scházejí, i když jim není třeba nejlépe, chodí na návštěvy k dalším rodinám, kamarádkám a absolutně nedomýšlejí následky svého chování.“ rýpnul si.

A když teď s manželkou nemůže být, posílá jí alespoň dojemná vyznání přes sociální sítě. „Lásko, myslím na Tebe a všichni tři covimarodi Ti velkou pusu posíláme. Těším se, až budeme zase fit a budu Tě zase objímat,“ vzkázal Petře.

I nastávající mamince je smutno. „Posílám domů Romanovi, Edince i Beníčkovi velké objetí, láskyplné pohlazení a pusinky! Ať je vám co nejdřív dobře, I když se nám stýská, není nic, co bychom nezvládli a brzy budeme zase spolu. Miluji vás miláčci moji,“ vzkázala Romanovi.

Zároveň se jí ale povedl pořádný trapas. „On i jeho děti jsou díky tomu v bezpečí. Není nic víc než chránit život svých dětí a ten svůj. Teď je taky ochrání. Nikoho jiného než jeho nemají. Nebojte, asi je všem už po všech těch letech jasné, že vše mělo a má svůj obrovský důvod,“ napsala také Petra na instagramu.

Tím ale vyvolala vlnu nevole. „Jak že nikoho jiného nemají, mají přeci svou matku,“ kárá ji jedna z diskutujících. „Vy jste opravdu neskutečně hloupá a pokrytecká žena, Petro. Děti mají skvělou a milující maminku! Vy byste měla byt natolik inteligentní a ohleduplná a mít k jejich mamince pokoru a úctu a vy radši mlčet na toto téma, než se takto hloupě vyjadřovat,“ vzkázala jí další pisatelka.

Slova Petry se nelíbí ani první Vojtkově manželce Tereze. „Haló, já s dovolením ještě žiju!“ ozvala se na instagramu. I když říká, že se ke svému exmanželovi a jeho nové partnerce obvykle nijak nevyjadřuje, teď musela udělat výjimku, protože Petřino prohlášení se týká jejích dětí! „Opravdu nemají jen tatínka, mají i maminku, která je rozhodně nemá míň ráda, když svou lásku a péči veřejně neprezentuje,“ zlobí se Tereza Vojtková na instagramu.

Poukazuje také na to, že jako neveřejná osoba má jiný postoj k médiím a sociálním sítím a zejména dětem na nich. „Editka a Beník nejsou žádní sirotci!!! Mají dokonce i milující babičku a dědečka (i když už jen z mé strany), mají i tetu (moje dvojče, se kterým jsme si hodně blízké) a strejdu (oba moji sourozenci mají svoje dobře fungující domácnosti) jsme velká rodina a všichni si dokážeme říct, že se máme rádi i bez veřejných vzkazů,“ zdůrazňuje maminka Edity a Benedikta.

Dodala, že její děti nákazou procházejí bezpříznakově, za což je samozřejmě velmi ráda. „Nikdy bych nikoho z rodiny úmyslně nevystavila nebezpečí stejně tak jako bych nikoho neobvinila, že nemoc do rodiny přinesl například z natáčení, kterého se téměř denně doposud účastnil, jakkoli mi zrovna toto připadá nevhodné pokud mám doma těhotnou ženu. Sama vím jaké to je mít trápení před porodem, i když moje situace tenkrát před 5-ti lety rozhodně ani vzdáleně nejde srovnat s touto... proto bych snad čekala aspoň trochu pokory,“ dodala Tereza Vojtková, kterou její bývalý muž opustil těsně před porodem.

Témata: Roman Vojtek Koronavirus