Česko dělá značce MasterChef ostudu? Před finále soutěže padají silná slova!

Porota soutěže MasterChef. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. října 2020 12:05 | Aktualizováno: 31. října 2020 14:24

MasterChef je soutěž, která běží v televizích po celém světě, tuzemští diváci si ale myslí, že právě probíhající česká řada je svým způsobem výjimečná. Pro značku je to prý velká ostuda.

Český MasterChef zná svou finálovou dvojici, ve které nechybí neoblíbená soutěžící Pavlína. Podle mnoha diváků se už měla z amatérské kuchařské soutěže dávno pakovat, místo toho se utká o absolutní vítězství. Není divu, že fanoušci dávali jasně najevo, co si o letošní řadě myslí.

„Je to podvod, všechno je dopředu dané, už to nemusíte vysílat,“ padá v internetové diskuzi na facebookové stránce pořadu. Zvláště pak jedna z divaček nešetřila kritiko. Podle jejího názoru by se vlastníci licence měli mít před naší verzí show na pozoru.

Česko prý dělá celosvětově uznávané značce ostudu. „Letos je dvacáté výročí MasterChefa a Česko tuhle soutěž dokáže totálně zdegradovat,“ píše fanynka, podle které je na vině právě Pavlína.

„Byla xkrát ve vyřazování, dokonce jednou i vypadla! Doufám, že jí Roman rozetře jako máslo na chleba. Pavel Berky tam měl stát spolu s Romanem a budou pro mě vítězové, jakkoliv to dopadne!“ dodala divačka.

Témata: MasterChef Pavlína Lubojatzky