Pavlína v MasterChefovi zase postoupila, co na to diváci? Zasloužila si…!

Pavlína Lubojatzky 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. října 2020 12:42

Mnoho diváků v uplynulých týdnech deklarovalo, že už se na MasterChefa nedívají kvůli postupu soutěžící Pavlíny soutěží dál a dál. Teď už se blondýnka dostala mezi nejlepší tři. Co tomu diváci říkají?

Pavlína sice fakticky na rozdíl od Romana neměla nic jistého, přesto řada diváků nepochybovala o jejím postupu. Jejich prognózy se vyplnily, když kuchařskou soutěž MasterChef opustila po úterní epizodě Ivka. Jenže tentokrát někteří diváci i byli ochotni připustit, že postoupila zaslouženě.

„Každý se tu naváží do Pavlíny, ale dnes si postup zasloužila. Byl to její tým, který ona vedla a moc dobře a díky tomu postoupila,“ padlo v diskuzi na facebooku. Nešlo přitom o ojedinělý názor, ačkoliv i tentokrát se lidé do křehké blondýnky strefovali.

„Nejsem žádný znalec a nemůžu soudit. Pavlínu nemusím, protože je porotci od samého začátku protěžována, přesto si myslím, že v tomto díle si opravdu mákla, snad poprvé za celou soutěž měla i krásně upravený talíř a tento postup si zasloužila,“ napsal jeden z diváků.

Stále ale převažují názory lidí, podle nichž se rozhodně neměla dostat tak daleko. „Pavlína už dávno měla jít pryč. Možná, že vyhraje, a i kdyby nevyhrála, tak bude v příští řadě v porotě,“ myslí si jiná divačka.

Témata: MasterChef Pavlína Lubojatzky