Pavlína z pořadu MasterChef se dočkala zastání! Vyřazený soupeř poslal lidem vzkaz!

Pavlína Lubojatzky 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. října 2020 15:05 | Aktualizováno: 9. října 2020 19:31

Letošní řada pořadu MasterChef je zásluhou diváků pořádně vyhrocená. Jejich terčem se téměř výhradně stala "neporazitelná" soutěžící Pavlína. Naposledy místo ní v soutěží skončil Pepa, který se však soupeřky rozhodl po vyřazení zastat.

Letos běží již čtvrtá řada kulinářské show MasterChef, snad žádná ale nevzbuzovala takové kontroverze jako ta probíhající. Diváci jsou totiž toho názoru, že neoblíbená Pavlína už se měla dávno pakovat.

Amatérská kuchařka, která stejně jako její soupeři sní o tom, že prorazí, totiž nadále postupuje, a to i po epizodě z tohoto týdne, kdy v soutěži skončil Pepa Nemrava. Právě on se ale v příspěvku, kde děkoval blízkým i fanouškům za podporu, kritizované kolegyně zastal.

„Teď mám na všechny lidi, co si tento příspěvek přečtou, jednu obrovskou prosbu: Nechte Pavlínku na pokoji. Je člověk jako my ostatní, a sáhněme si do svědomí, komu z nás by se líbilo, kdyby o nás psali tak, jak leckdo píše o Pavlínce. U mě pochopení s kritikou Pavlínky nehledejte,“ vzkázal lidem.

Diváci tak mohou spílat alespoň porotě, avšak i pro ni měl vyřazený Pepa jen pochvalná slova. „Děkuji, páni porotci, vaše rady a moudra jsem si bral opravdu k srdci, i když to nebylo občas patrné,“ napsal.

Témata: Pavlína Lubojatzky MasterChef