MasterChef: Pavlína pokračuje! Nespokojení fanoušci do toho tahají Gotta!

MasterChef 2020, ilustrační fotografie 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. září 2020 12:52

Ze soutěže MasterChef se letos v očích mnoha diváků stala fraška kvůli soutěžící Pavlíně, která si moc fanoušků nezískala. Navzdory tomu ale v show pokračuje i po zatím poslední odvysílané epizodě, což lidé nesou velice nelibě.

V kulinářské show MasterChef se tentokrát opět vyřazovalo, a tak spousta diváků zase usedla k obrazovkám s nadějí, že neoblíbená soutěžící Pavlína konečně ze soutěže vypadne. Chvíli to vypadalo nadějně, dá se říct, že už měla namále. Nakonec se ale poroučela její soupeřka Chili.

Fanoušci pořadu se po skončení epizody odebrali na sociální sítě, kde mimo jiné Pavlínu v parafrázi na známou pohádku s Jiřinou Bohdalovou překřtili na „nesmrtelnou tetu“. Mnozí do toho dokonce tahali i zesnulého Karla Gotta (†80).

„Jak by řekl Karel Gott: Tentokrát jsem to opravdu nečekal,“ okomentoval jeden z diskutujících její pokračování v soutěži. „To jsme nečekali asi tak, jako jsme nečekali, kdo bude každý rok Český slavík,“ zní další komentář.

Někteří diváci dokonce vyzývají Novu k tomu, aby soutěž rovnou ukončila a vyhlásila Pavlínu vítězkou. Ona však chce bezpochyby všem dokázat, že si případné vítězství zaslouží.

Témata: MasterChef Pavlína Lubojatzky