Kazmovi vzali řidičák! Svoje luxusní auto zakopal, kdo chce, může si ho vzít

Kamil Bartošek alias Kazma

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. září 2020 11:58

Moderátor Kamil Bartošek alias Kazma je bez řidičáku. Před půl rokem přišel o papíry, a rozhodl se proto nabídnout svoje auto do netradiční soutěže.

Kazma se v novém díle své One Man Show svěřil s tím, že před půl rokem přišel o řidičák. Svůj Range Rover proto nacpal do lodního kontejneru a někde v Česku zakopal.

Kde? To nikdo neví, najít ho ale může každý. A kdo ho objeví jako první, může si ho nechat. To je ale pouze jedna polovina výhry.

V kufru auta je totiž ještě navíc milion korun. I tato cena připadne výherci. Samozřejmě před zdaněním, stejně jako vozidlo samotné.

To je dle podmínek soutěže v provozu od roku 2012 a bylo bourané, i přesto jde o výhru, která by potěšila nejednoho nálezce. 

"Šanci to najít má totiž opravdu každý. Možná je to zakopáno v okolí vašeho bydliště, možná ho máte přímo za vaším domem. Možná kolem toho místa chodíte každý den a ani o tom nevíte," řekl Kazma.

Nutno dodat, že nejde jen o to najít auto. Zájemci o soutěž se nejprve musí registrovat zpoplatněnou smskou. Auto si pak pochopitelně musí sami vykopat a ani nesmí. Dle podmínek soutěže se o to postará Kazmův tým.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma