Zlatá maska u diváků pohořela! Bohdalovou odsunuli do horšího času!

Detektivové v pořadu Zlatá maska.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2020 14:55

S převzatými zahraničními pořady je to v Česku jako na houpačce, některým formátům se zadaří, jiné skončí v propadlišti dějin. Zlatá maska s Jiřinou Bohdalovou má zatím namířeno do druhé kategorie.

S velkou pompou a také několikaměsíčním zpožděním byl počátkem září uveden na obrazovkách Primy nový pořad Zlatá maska, v němž má čtveřice tzv. detektivů za úkol odhalit na základě zpěvu a pohybů, kdo se skrývá v kostýmu.

Lákadlem měly být především slavné tváře v čele s nestárnoucí Jiřinou Bohdalovou, jenže úspěch u diváků se evidentně nedostavil. Stanice se totiž po pouhých pár týdnech vysílání rozhodla k bezprecedentnímu kroku.

„Rozhodli jsme se na nedělní večer vrátit detektivku, a vůbec poprvé necháváme osud hlavního vysílacího času v režii diváků. Je tak čistě na jejich volbě, jestli od 4. října budeme vysílat nové díly Poldy, nebo detektivku Einstein,“ oznámil na webu generální ředitel Primy Marek Singer.

Pro Zlatou masku to sice neznamená úplný konec v programu, zmizí ale z hlavního vysílacího času. Od 4. října poběží od 20:15 detektivka, až od 21:25 bude následovat show převzatá ze zahraničí.

Témata: Zlatá maska Jiřina Bohdalová