Ministr Vojtěch rezignoval: Jak to vypadá s jeho comebackem ke zpěvu?

Adam Vojtěch (ANO)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. září 2020 11:55

Premiér mu popřál hodně štěstí v další kariéře. Bude se odehrávat na pódiích a ve vyprodaných sálech? Končící ministr zdravotnictví se v minulosti věnoval zpěvu. V zákulisí už se chystá jeho velký comeback.

Když minulý týden ministr zdravotnictví Adam Vojtěch oznámil další omezení týkající se vnitřních hromadných akcí, zareagovala společnost Ticketstream svérázně, když začala nabízet vstupenky na budoucí pěvecké vystoupení člena vlády. Málokdo tehdy tušil, že věci půjdou tak rychle.

Ministr dnes oznámil svou rezignaci a v čele resortu už pokračovat nebude, a tak možná již ve firmě, která se zabývá organizační stránkou koncertů, doopravdy spřádají plány. Ostatně na ranní informaci pružně reagovali na sociální síti.

„Děkujeme Adamu Vojtěchovi a vám všem za podporu! Naše slovo platí, okamžitě začneme pracovat na Adamově nové kariéře!“ vzkázal Ticketstream na facebooku. Otázkou je, co na to říká někdejší účastník SuperStar.

Podle prodejců vstupenek by se však zatím neměl dávat na sólovou dráhu. „Nejspíš bude chtít na začátek kariéry vytvořit s někým duo (jako např. Kotvald a Hložek, bratři Nedvědi, sourozenci Ulrychovi atd.),“ dodala společnost.

Témata: Adam Vojtěch (ANO)