Zvrat ve Výměně manželek: Nejdřív ji měl za couru, pak přišla žádost o ruku!

Honza v závěru pořadu požádal Terezu o ruku.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. září 2020 14:14

Výměna manželek se po letní přestávce vrátila na obrazovky ve velkém stylu. V epizodě z tohoto týdne měli diváci možnost sledovat velký zvrat ve vztahu Honzy a Terezy.

Výměně manželek v posledních týdnech uškodila kauza kolem sebevraždy jednoho z účastníků při natáčení, přesto se televize Nova rozhodla po letní pauze nasadit nové epizody známé reality show. Diváci se tradičně nestačili divit tomu, co vidí.

Tereza a Honza z Vimperka se dali dohromady před dvěma lety. Žijí spolu v bytě a starají se o jeho dceru Nelu z manželství, které nadále trvá. On pracuje jako dělník, ovšem u žádného zaměstnavatele dlouho nevydrží.

Už v úvodu mezi nimi došlo na žárlivou scénu. „Začal mi nadávat do ku**v, plivat na mě, že jsem dě**a, a já nevěděla proč,“ brečela Tereza, která zároveň přiznala, že Honzu strašně miluje. Oba na sebe navzájem prý jen strašně žárlí.

Vyvrcholení Výměny proto všechny překvapilo. „Omlouvám se ti jako chlapovi, měl jsem schýzy v hlavě. A každopádně miláčku, chtěl bych začít jinak,“ řekl v závěru pořadu Honza a vytáhl růži s prstenem. „Chtěl bych tě pořádat o ruku, dostat novou šanci a udělat tě šťastnou,“ vyhrkl ze sebe.

Témata: Výměna manželek