Partnerka zesnulého trenéra Říhy promluvila! Řeší se prý nesmysly!

Miloš Říha.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. září 2020 15:38

Vědělo se, že se potýká se zdravotními problémy, přesto zpráva o úmrtí trenéra Miloše Říhy lidi zaskočila. Teď se rozhodla promluvit jeho partnerka, podle které se v médiích řeší nesmysly.

Český národ v tomto týdnu zasáhla smutná zpráva o úmrtí bývalého trenéra hokejového národního týmu Miloše Říhy (†61), který se potýkal se zdravotními problémy. Po převozu ze Slovenska už mu nedokázali zachránit život ani odborníci z pražského IKEM.

Náhlý skon oblíbeného kouče tedy řeší i média na Slovensku, kde během své kariéry rovněž působil. Jeden z tamních webů se spojil s Říhovou partnerkou Soňou Obšut, která reagovala poměrně podrážděně na některé zvěsti.

„Nevím, proč by se měl někdo jiný nelichotivě vyjadřovat na moji adresu a hlavně nikdo do našeho vztahu neviděl a ani do toho, jak velmi vážně byl Miloš nemocný. Je mi líto, ale nevím, kdo šíří takové informace. Je smutné, že lidé v této těžké chvíli řeší úplné nesmysly,“ řekla serveru šport24.sk.

Škarohlídům následně poslala ostrý vzkaz. „Víte, že náš vztah překážel mnohým lidem a hodně z nich nás odsuzovalo. Proto budu vždy problémem já anebo Miloš, ale skutečnost je úplně jiná, než tvrdí ti, kteří do toho ani neviděli,“ dodala.

Témata: Miloš Říha