TRAGÉDIE ve Výměně manželek! Jeden z účastníků se údajně OBĚSIL PŘI NATÁČENÍ!

Výměna manželek

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. srpna 2020 9:16 | Aktualizováno: 19. srpna 2020 20:24

Natáčení nové řady reality show Výměna manželek postihla tragédie. Jeden z účastníků měl během natáčení spáchat sebevraždu!

Tragédie zasáhla vznik nové řady reality show Výměna manželek. Jeden z účastníků během desetidenního natáčení zemřel. Podle serveru Blesk spáchal sebevraždu.

Tragicky zesnulým je údajně policista Stanislav K. (†42), který se oběsil přímo v době, kdy natáčel reality show, do níž se se svou ženou přihlásil. 

"Musíme s lítostí potvrdit úmrtí účastníka jedné z našich show. Jeho rodině vyjadřujeme hlubokou soustrast. Vzhledem k probíhajícímu šetření případu Policií ČR nemůžeme sdělit další informace. TV Nova poskytuje vyšetřovatelům veškerou součinnost," uvedla ředitelka komunikace televize Nova Lucie Melecká.

Dodala, že epizodu, v níž muž působil a během které si vzal život, televize samozřejmě neodvysílá. Co bylo příčinou sebevraždy není jasné.

Sousedé jsou z tragické události v šoku. "Nedokážu to pochopit, dva dny před tou tragédií se smál, vtipkoval, jako vždycky," řekla serveru žena ze sousedství.

 

Témata: Výměna manželek sebevražda