Slunečná se vrací už o prázdninách: PRAVDA o nových dílech!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. srpna 2020 10:46 | Aktualizováno: 18. srpna 2020 22:00

Diváci Slunečné se v tomto týdnu dočkali příjemného překvapení. Prima nasadila v předpremiéře do vysílání dvě nové epizody, které se natáčely ve složité době. Co přesně se tehdy dělo?

O letních prázdninách většinou mizí z televizních obrazovek i úspěšné pořady, které mají diváci rádi. Jejich tvůrci si totiž také potřebují někdy odpočinout. Pauza jednoho z oblíbených seriálů však byla nakonec kratší, než se původně předpokládalo.

Od pondělí do čtvrtka mají lidé jedinečnou možnost vidět v předpremiéře 36. a 37. díl seriálu Slunečná, vždy na hlavním kanále Primy od 18:10 do 18:55. Obě epizody jsou rozděleny do dvou částí.

Díly, které budou tento týden odvysílány, se natáčely v omezeném režimu a za přísných hygienických podmínek. Jeden z herců, který žije v zahraničí, se dokonce nemohl dostavit do ateliérů. Jak to produkce vyřešila?

„Vzhledem k pandemii koronaviru, která byla v té době v plném proudu, se Predrag Bjelac nemohl dostat na natáčení. Nelétala letadla, republika byla v omezeném režimu, a to znamenalo, že nebylo možné herce dostat do ateliérů,“ vysvětlil na webu televize tiskový mluvčí Josef Ducký.

Témata: seriál Slunečná