Mrtvá dívka na D5: Byla zabita, napsal otec! Policie případ vyšetřuje!

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. srpna 2020 10:05

O uplynulém víkendu nalezli na dálnici D5 mrtvou dívku, která zemřela za dosud neobjasněných okolností. Policie případ vyšetřuje, její otec však na sociální síti napsal, že "byla zabita".

V neděli ráno byla poblíž Svaté Kateřiny na Tachovsku nedaleko hranic s Německem nalezena mrtvá osmnáctiletá žena. Vyšetřovatelé nařídili pitvu, k případu ale neuvedli žádné další podrobnosti, což dalo prostor ke spekulacím.

Ty přiživil otec zesnulé, který podle webu idnes.cz zanechal na sociální síti následující vzkaz. „Kdo ví něco o smrti mé osmnáctileté dcery Kristýny, ať pošle zprávu. Byla zabita dnes ráno cca ve čtyři hodiny na Kateřině,“ napsal na facebooku.

Prohlášení si získalo velkou pozornost, příspěvek sdílely tisíce lidí, mnozí připojili kondolence. Z vyjádření to vypadalo, že dívku někdo zabil. On sám později svá slova mírnil.

„Možná jsem přestřelil výrokem, kdo zabil mou dceru, ale nikdo mi nedal na výběr. Dnes bych napsal ‚umřela mi dcera, to nejdražší co máme‘. Rodiče milují své děti stále. Ještě jednou děkuji, nevěděl jsem, kolik přátel opravdu měla, je vás hodně.“

Témata: krimi Policie ČR Dálnice D5