Tvoje tvář má známý hlas? Opravdu! Tohle jméno vás překvapí!

Tvoje tvář má známý hlas, ilustrační foto 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. srpna 2020 12:46 | Aktualizováno: 15. srpna 2020 14:38

Nova se rozhodla vytáhnout opravdu silný kalibr. K účasti v show Tvoje tvář má známý hlas přesvědčila zpěvačku, která se svého času umisťovala na stupních vítězů v anketě Zlatý slavík. Už tušíte?

Tvoje tvář má známý hlas se na podzim vrátí na televizní obrazovky, neobejde se to ovšem beze změn. Změní se obsazení postu moderátora, ze kterého se mezi porotce poroučel Ondřej Sokol. Hodnotit výkony kolegů bude také Eva Burešová.

Sestava účinkujících se pochopitelně bude skládat pouze z nováčků, kteří se ještě v show neobjevili. Jak vás stars24.cz informoval, prvními dvěma potvrzenými soutěžícími se stali herečka Erika Stárková a zpěvák Albert Černý.

Ve čtvrtek televize Nova oznámila jména dalších dvou účastníků Tváře. Z nedávné řady SuperStar do ní rekrutovala Martina Schreinera. Větším překvapením je proto jméno zpěvačky Báry Basikové. Co ji vedlo k přijetí nabídky?

„Myslím si, že je to dobrá zábava a skvělá show. V každé řadě jsem měla nějakého kamaráda, který mi vyprávěl o tom, že je to jako tábor. Doufám, že i ta naše parta bude bavit diváky,“ konstatoval pro web televize.

Témata: Tvoje tvář má známý hlas Bára Basiková