Ordinace nad propastí? Nova udělala překvapivé rozhodnutí!

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 12:52

Už patnáct let neodmyslitelně patří na televizní obrazovky Ordinace v růžové zahradě, její čas se však možná chýlí ke konci. Nova totiž před podzimní sezónou udělala velice překvapivé rozhodnutí. Co na něj řeknou diváci?

Dlouhé roky se konkurenční Prima snažila postavit obstojného soupeře Ordinaci v růžové zahradě, ta však roky zůstávala hegemonem mezi tuzemskými seriály, co se sledovanosti týká. Jenže nic nakonec netrvá věčně.

Konkurenci se totiž konečně podařilo zaujmout diváky seriálem Slunečná, který rovněž běžel v úterý a ve čtvrtek večer. Během prvních šesti měsíců letošního roku se mu podařilo „Růžovku“ ve sledovanosti překonat.

Nejnovější informace budou přesto pro fanoušky Ordinace bezpochyby překvapením. Nova se podle informací webu ahaonline.cz rozhodla, že se bude vysílat pouze ve čtvrtek. Poběží však rovnou dva díly za sebou.

„Pro TV Nova to bylo jasné programové rozhodnutí. Koronavirová krize způsobila, že diváci nemohli seriál z kamenické nemocnice delší dobu sledovat, a dvě epizody za sebou tak nyní jejich touhu vidět milovaný seriál jistě lépe uspokojí,“ uvedl mluvčí Martin Hradecký.

Témata: Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 TV Nova seriály