Bizarní příběh baví internet! Divočák ukradl laptop, nudista jej honil!

Nudista honí divočáky.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. srpna 2020 19:35

V Berlíně se v těchto dnech odehrál bizarní příběh, kterým se nyní baví celý svět. Na sociální síti se objevily fotografie, na kterých nahý muž pronásleduje trojici divočáků. Co to má znamenat?

Sociální sítě se baví na účet nudisty, který u berlínského jezera Teufelsee honil divočáka, který mu sebral laptop. Snímky události se objevily na internetu poté, co dal muž svolení k jejich zveřejnění ženě, která je pořídila. O příběhu mimo jiné informovala britská BBC.

Autorka snímků uvedla další detaily na instagramovém profilu. „Dal do toho všechno,“ okomentovala výkon nudisty s tím, že mu fotografie ukázala. „Od srdce se jim zasmál a dovolil mi je uveřejnit,“ prozradila.

Jak je z fotek patrné, divočáka doprovázela také dvě mláďata. Prasata muži společně ukradla a snědla pizzu. „Našly žlutou igelitku a rozhodly se, že ji odnesou,“ popsala svědkyně bizarního incidentu.

Majitel tašky se tou dobou koupal v jezeře, když ale zvěř spatřil, uvědomil si, že divoké prase má v tlamě jeho věci. Muž igelitku s laptopem získal zpět, za což si vysloužil potlesk všech přihlížejících.

Témata: Nudismus Berlín divočáci