Tři utonulí na Příbramsku? Rodina promluvila o pondělní tragédii!

Policie ČR, ilustrační fotografie

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. července 2020 18:08 | Aktualizováno: 22. července 2020 22:13

Policie od pondělního večera vyšetřuje tragédii v rodině z Lhoty u Příbramě. Trojici osob tam našli bez známek života v rybníce, ani jeden z nich ale podle všeho neutonul. O velké ztrátě nyní promluvila jedna z členek rodiny.

Jak vás stars24.cz informoval, v Lhotě u Příbramě došlo v pondělí pozdě večer k rodinné tragédii. V tamním rybníce našli tři bezvládná těla, která patřila členům jedné rodiny. Bez známek života je objevila manželka nejstarší z obětí.

„Přišla jsem z práce a slyšela, jak jede a hučí čerpadlo, tak jsem ho vytáhla ze zásuvky, pejskové mi tam štěkali u vrat, co máme k rybníku. Vzala jsem baterku a tam jsem je viděla všechny tři u kraje. Vytáhla jsem akorát to čerpadlo,“ vypověděla paní Vlasta pro web blesk.cz.

Podle ní muselo zavinit tragédii vadné čerpadlo, které dávali do vody, když potřebovali napustit sud na zalévání. Její manžel byl podle jejích slov elektrikář, který si všechno pečlivě kontroloval.

V případu byla dle dostupných informací nařízena soudní pitva, výsledky policisté nezveřejní. Další informace tak lze očekávat až po vypracování znaleckých posudků, což je otázka několika týdnů.

Témata: krimi Policie ČR středočeský kraj