StarDance 2021? První spekulace o jménech soutěžících!

StarDance 2019 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 15:35

Další řada StarDance nezačne běžet na televizních obrazovkách dříve než za rok, přesto už se pochopitelně řeší, kdo by mohl soutěžit o titul krále nebo královny tanečního parketu. Tady jsou první jména!

Zatímco účastníci poslední řady StarDance se před několika dny sešli, což řádně zdokumentovala úřadující vítězka Veronika Khek Kubařová, fanoušky pořadu pochopitelně zajímá, kdo se na parketu ukáže za rok. Pokud to tedy vůbec bude možné…

Jak vás stars24.cz informoval, jeden z radních České televize se nechal slyšet, že v taneční soutěži známých tváří neshledává veřejnoprávní službu, o kterou by televizi mělo jít především. Tito lidé sice nemají právo mluvit do programu, přesto je to nutné brát jako varování.

V kuloárech už se každopádně spekuluje, kdo by se příští rok mohl StarDance případně účastnit a rozšířit řady vítězů, kam už patří taková jména jako Roman Vojtek, Pavel Kříž nebo Jiří Dvořák. Někteří lidé se přitom nabízejí sami.

Ve vysílání Českého rozhlasu se produkci populární show přihlásila komička Adéla Elbel. „Chci do StarDance, ale zatím nevolali. Miluju tanec. Jsem dříč, jsem sportovec,“ řekla dle webu rozhlas.cz. Bude její přání vyslyšeno?

Témata: StarDance