Skončí StarDance? Z okolí ČT zazněla zajímavá slova!

StarDance 2019 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2020 13:40

StarDance si za mnoho let na televizní obrazovce získala velkou spoustu diváků, najdou se však i kritici, kterým by se možná líbilo, kdyby populární show skončila. Je něco takového opravdu možné?

Letos si StarDance po dvou řadách ve dvou letech dává již tradiční pauzu a na obrazovky by se měla vrátit zase příští rok. Jak se však ukazuje, produkce populárního pořadu si tím až zase tak jistá být nemůže.

Z okolí ČT se totiž ozývají kritické názory. Do televizní rady byl totiž nedávno zvolen moderátor Luboš Xaver Veselý, který si podle svých slov mohl při pohledu na některé relace „ukroutit hlavu“. Jmenoval přitom právě divácky oblíbenou taneční show.

„Říkal jsem si, k čemu je dobré, že se v zemi, kde vzniklo tolik zajímavých původních projektů, kde se točily seriály, na které se dívalo nejen Československo, ale také Německo nebo Rakousko, dneska nakupují pořady jako StarDance nebo Peče celé Česko?“ ptal se řečnicky v rozhovoru pro web flowee.com.

Fanoušci soutěže však mohou být v klidu. Televizní radní totiž ze zákona nesmějí zasahovat do programu. Na taneční výkony známých osobností se tak s velkou pravděpodobností můžete těšit i nadále.

Témata: StarDance Česká televize