Pohřeb vraha malého Marečka: Kuča spočinul v bílé rakvi!

Josef Kuča 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 9:49 | Aktualizováno: 9. července 2020 17:01

V bílé rakvi uložili rodinní příslušníci na místo posledního odpočinku vraha malého Marečka. Josef Kuča zemřel krátce po nástupu do vězení, kde si měl odsedět výjimečný trest. Rodina už dříve vyjádřila jisté pochybnosti týkající se jeho smrti.

Ve středu proběhl v Lounech pohřeb odsouzeného vraha Josefa Kuči (†21). Smuteční obřad za účasti asi 20 lidí trval necelou hodinu a podle informací webu blesk.cz se po jeho konci zhroutila matka zesnulého.

Právě jeho rodiče v posledních dnech v médiích upozorňovali na dle jejich názoru podezřelé okolnosti smrti syna. Kuča byl odsouzen teprve předminulý týden, už po pár dnech ve vězení ale zemřel.

Maminka Josefa se nechala slyšet, že by si podle jejího názoru život nevzal. Otec byl stejného názoru, když řekl, že by o sebevraždě rozhodně neuvažoval. Vyšetřovateli jim však bylo sděleno, že cizí zavinění předběžně vyloučili.

Kuča byl k výjimečnému trestu 22 let odnětí svobody odsouzen kvůli odpovědnosti za smrt malého Marečka. Podle pravomocného verdiktu chlapce týral od loňského ledna, kdy se nastěhoval k jeho matce. Násilí se stupňovalo do letošního února, kdy chlapec po dalším útoku agresora zemřel.

Témata: Josef Kuča smrt tříletého Marka v Lounech (únor 2019) krimi