Zemřel Marián Čišovský (†40): Svědectví o jeho posledních týdnech!

Marián Čišovský zemřel 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2020 15:20

O víkendu zemřel slovenský fotbalový obránce Marián Čišovský, který naposledy působil v Plzni. Posledních několik let se potýkal se zákeřnou nemocí. Jak probíhaly jeho poslední týdny?

Po šestiletém boji se zákeřnou nemocí ALS o víkendu ve věku 40 let zemřel slovenský fotbalista Marián Čišovský. Člověk z okolí rodiny nyní prozradil, jak probíhaly poslední týdny jeho života, který tragicky vyhasl.

„Poslední měsíce už to bylo pro všechny velmi, velmi kruté,“ prozradil zdroj televize CNN Prima News. „Marián už nemohl vůbec nic. Jenom ležel a mrkal očima. Je strašný, co řeknu, ale pro všechny je to svým způsobem vysvobození. Všichni si prožili doslova peklo,“ konstatoval.

Fotbalový obránce údajně věřil, že se najde lék na zmíněné onemocnění. „Tu strašlivou diagnózu si snažil nepřipouštět. Pár měsíců nazpět už ale tušil, že to nevyhraje. To poslední a nejhorší stadium trvalo strašně dlouho,“ řekl blízký člověk.

„Smekám před ním, jak to zvládal, smekám před jeho manželkou Martinou, která o něj do posledního okamžiku pečovala s neskutečnou láskou a obětavostí,“ dodal.

Témata: Marian Čišovský