Zemřel Marián Čišovský (†40): Takhle na něj zavzpomínal spoluhráč Limberský!

Marián Čišovský

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. června 2020 19:03

Smrt Mariána Čišovského zasáhla celou fotbalovou obec, nejvíce však pochopitelně jeho někdejší spoluhráče. V Plzni, kde strávil závěr sportovní kariéry, se na něj dnes hodně vzpomínalo.

Marián Čišovský definitivně prohrál boj se zákeřnou nemocí ALS. Smutná zpráva pochopitelně nejvíce zasáhla jeho kamarády, bývalé spoluhráče z Viktorie Plzeň. Patřil mezi ně i David Limberský.

„Čišo, odpočívej v pokoji… Dnes odešel legendární obránce a fantastický člověk… Upřímnou soustrast rodině,“ napsal dnes na instagramovém profilu někdejší reprezentační obránce, který také připomněl smutnou pravdu.

Slovenský stoper nebyl prvním spoluhráčem z Plzně, který předčasně odešel. „Dohlídni tam na Rajtyho s Bizim… Naše obrana z roku 2011 byla neuvěřitelná a nemůžu uvěřit, že jsem tu zůstal úplně sám,“ vzpomněl Limberský na Františka Rajtorala a Davida Bystroně.

Na Čišovského se dnes vzpomínali přímo v Plzni, kde se hrálo utkání fotbalové ligy mezi domácím týmem a pražskou Spartou. Viktoriáni nastoupili se jmenovkou „Čišovský“ na dresech.

Témata: Marian Čišovský