Most! už není možné vysílat? Hvězda seriálu pronesla šokující slova!

seriál Most!

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. června 2020 19:45 | Aktualizováno: 30. června 2020 11:17

Jistě si ještě pamatujete na seriál Most!, který měl premiéru v České televizi teprve v loňském roce. Jedna z hvězd není pronesla šokující slova. Podle něj seriál není možné vysílat. V čem je problém?

Loni oslnil tuzemské diváky dnes už kultovní seriál Most! z pera scénáristy Petra Kolečka. Měl dokonce takový úspěch, že už jej Česká televize hned letos reprízovala. Teď ale hrozí, že by mohl skončit navždy v archivu.

Repliky některých herců mohou totiž být vnímány jako rasistické, což je v současné době poměrně citlivé téma. Vnímá to i jedna z hlavních hvězd seriálu, která narovinu řekla svůj názor.

„Nevím, jestli by ten seriál v dnešní době šel odvysílat, ale co se týče toho tématu, myslím si, že je prospěšné, protože ukazuje, že to není dobře. Že rasismus tady nemá co dělat,“ řekl webu expres.cz Michal Isteník.

Tomu přitom role Edy ze Severky přinesla nebývalou popularitu. „Do té doby jsem byl hezky uklizený v divadle a nikdo si mě nevšímal a Most! to všechno přes noc otočil naruby,“ přiznal herec.

Témata: seriál Most! seriály tv seriály