Host do domu, hůl do ruky? Babiš ve Varech požádal o hůl, nemohl bez ní chodit!

Andrej Babiš o holi

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2020 16:40

Host do domu, hůl do ruky, praví se ve známé říkance. V Karlových Varech ale hůl do ruky dostal právě host. Premiér Andrej Babiš si postěžoval na nečekané zdravotní potíže. Co přesně se mu přihodilo?

S holí jsme v české politice zvyklí vídat především prezidenta Miloše Zemana. V Karlovarském kraji je dnes hostem premiér Andrej Babiš, který se bez hole rovněž neobešel. Potvrzuje to snímek, který na facebooku zveřejnila tamní primátorka a jeho stranická kolegyně Andrea Pfeffer-Ferklová.

Na fotografii z návštěvy stavby dálnice D6, kde byl ráno s ministrem průmyslu a dopravy Karlem Havlíčkem, přitom dokazuje, že tam ještě předseda vlády pomůcku neměl. Babiš měl tedy co vysvětlovat.

„Nateklo mi koleno a ráno jsem špatně chodil,“ prozradil novinářům dle webu novinky.cz s tím, že poprosil primátorku a následně podstoupil vyšetření na rentgenu karlovarské nemocnice. „Odebrali mi asi 40 ml vody a zítra v tom budu pokračovat,“ konstatoval Babiš.

Příčinu nečekaného zdravotního problému podle svých slov nezná. „Nevím, z čeho to je, ale nebolí mě to. Dostal jsem tento nástroj,“ dodal premiér.

Témata: Andrej Babiš