Slunečná řeší personální potíže! Nepřijdou diváci o nové díly?

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2020 13:05 | Aktualizováno: 27. června 2020 22:00

Produkce oblíbeného televizního seriálu Slunečná řeší nečekané personální potíže jen krátce poté, co divákům slíbila nové díly s předstihem. Je teď předpremiéra epizod v ohrožení?

Slunečná sice má letní přestávku a zmizela z televizních obrazovek, v zákulisí se ale pilně pracuje na nových dílech, které chce Prima již během léta nabídnout divákům v předpremiéře na internetu. Produkce však musí řešit problémy, se kterými nepočítala.

Na natáčení se tento týden nedostavil jeden z herců. Jak vás stars24.cz informoval, Vladimír Polívka byl ve středu v centru Prahy brutálně napaden, dokonce ztratil vědomí. Je tedy pochopitelné, že mu zdraví nyní neumožňuje pracovní činnost.

Podle informací webu extra.cz měl člen slavné herecké rodiny od včerejšího dne natáčet právě Slunečnou. Jak se televize s jeho absencí vypořádala, není jasné. Třeba Dejvické divadlo ve středu a ve čtvrtek zrušilo představení.

Není to přitom poprvé, co se televizní produkce oblíbeného seriálu musí vypořádat se ztrátou. Před časem opustila herecké řady Veronika Arichteva, která momentálně čeká miminko.

Témata: seriál Slunečná Vladimír Polívka Veronika Arichteva